Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: AnakAnak-Kinderkleding gevestigd aan de Zuiderbuurt 63, 9203CV in Drachten. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met contact@anakanak-kinderkleding.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom AnakAnak-Kinderkleding te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van AnakAnak-Kinderkleding en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt AnakAnak-Kinderkleding samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@anakanak-kinderkleding.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Meer dan 90 winterjassen op voorraad!

Keuze uit meer dan 90 winterjassen!

Lees meer

Drachten in Stijl, zaterdag 28 september!

Anak-Anak kinderkleding Drachten gaat jullie de hipste nieuwe collecties showen voor baby's, kinderen en tieners in samenwerking met Ziengs schoenen.

Lees meer
Meer nieuws
  • Z8

    Z8

    Z8 In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties....

    LEES MEER
  • s Oliver

    s Oliver

    ‘real fashion for real people’ Dit is de slogan van S. Oliver. Dit staat voor authentieke mode voor alle leeftijden en gelegenheden. De collectie biedt dan ook een breed aanbod voor kids en jongeren met....

    LEES MEER
  • O'Chill

    O'Chill

    O’chill bestaat al sinds 2011 en richt zich op het meisje dat plezier maakt. O’Chill collectie is vrolijk, speels en meisjesachtig. Veel jurkjes, veel fun items en heel veel kleur....

    LEES MEER
  • Name It

    Name It

    Name it werd opgericht in 1996 en streeft sindsdien het doel na om kinderen van alle leeftijden te voorzien van comfortabele en duurzame kinderkleding, welke tevens ook trendy en humoristisch is....

    LEES MEER
  • Cars Jeans

    Cars Jeans

    Het schitterende label Cars Jeans zorgt voor een aantrekkelijke outfit voor je kind. Vanaf het begin staat Cars Jeans bekend om zijn authentieke en esthetische design. Oude patronen en fraaie kleuren....

    LEES MEER
  •  B.NOSY

    B.NOSY

    B.Nosy is hét Nederlandse modelabel voor baby’s en kids van 2 tot 14 jaar. Onze collecties voor jongens en meisjes bestaan uit trendy items met vrolijke kleuren, speelse prints én een comfortabele fitting....

    LEES MEER
Marijke

"Voor het eerst in jullie winkel geweest! Mooie vrolijke en stoere kleding. Ik kom zeker weer eens terug!"

Marijke
Karen

"Gister langs geweest voor nieuwe jeans voor mijn peuter die niet wilde passen. Thuis gepast en zit als gegoten! "

Karen
Sharon

"Super mooie winkel ga altijd met plezier en een met een tas vol weer naar huis"

Sharon